Soma Belediyesi Katlı Otoparkı 34

size: 9pt; font-family: Arial">          Soma Belediyesi’nin en büyük projelerinden olan ve Belediye tarafından yaptırılan otopark görkemli bir törenle açılmıştır. Soma Belediyesi katlı otoparkı açılışına TBMM Başkanı Bülent Arınç, Manisa Valisi Refik Arslan Öztürk, Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, kurum amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile Soma’lıların katılımıyla gerçekleşmiştir. Açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Hasan Ergene katlı otopark ile ilgili bilgilerin yanı sıra Soma’ya yapılanları anlattı.

Başkan Ergene konuşmasında; “Göreve gelirken halkımıza verdiğimiz en önemli sözlerden biri olan katlı otoparkımızı tamamlamış ve hizmete açmış olmanın mutluluğu ve gururunu sizlerle paylaşıyoruz. İnceleme ve araştırlarımızın neticesinde şehir merkezine ve otopark sorununun en fazla olduğu yere, kendi mühendislerimiz tarafından hazırlanan bu projeyi belediyemize ait 2112 m2lik arsa üzerine uygulamaya karar verdik. Toplam inşaat alanı 6743 m2 olup zemin katında 12 adet işyeri ve 200 araç kapasitesine sahiptir. Keşif bedeli 1.571.000 YTL + KDV olan iş 961.000 YTL + KDV bedel ile ihale edilmiş ve 1 yılda tamamlanmıştır. Otoparkımız  güvenlik kameraları ile 24 saat izlenmektedir" dedi.